Våra butiker

Lund

I hjärtat av cykelstaden Lund är du välkommen att besöka oss på Clementstorget 2. Här hittar du 175 kvm väldisponerad cykelbutik. Vi öppnade upp vår Lundabutik 2011 och här finner du ett välsorterat sortiment med allt ifrån tillbehör, cykelkläder och delar till din cykel.

Vägg i vägg med butiken finner ni vår rymliga verkstad. Vi arbetar med de senaste verktygen och vår personal är utbildad för att ta hand om alla typer av cyklar. Vi hjälper dig med allt från äldre cyklar med punkteringar till service av racercyklar med elektroniska växlar. För att vi skall kunna ta emot din cykel när det passar dig allra bäst, är det en god ide att boka tid i förväg. Vi tar emot bokningar både via telefon och e-mail. Självklart tar vi även emot din cykel på drop-in i mån av tid.

I butiken har vi ofta många härliga besökare och vi strävar efter att ge alla våra kunder den bästa av service. Det kan ibland innebära lite längre väntetid. För att vi på bästa sätt ska kunna ge dig den tid som just du behöver är du välkommen att till för boka personlig shopping. Då går vi i lugn och ro igenom dina behov och önskemål för att säkerställa att du kommer hem med det som är precis rätt för dig.

På DeGaVi Lund hittar du även Bikefitting. Bikefitting innebär personlig inmätning med verktyg från Bikefitting.com. Med hjälp av vår testcykel med rundtramp och sittpositions analys, kan vi mäta in just din personliga inställning och hur du bäst sitter på din cykel. Bikefitting sker antingen i “steg 1” eller “steg 2”, beroende på vilket som passar just dina behov och budget. Om du är intresserad av Bikefitting bokar vi gärna in en tid som passar dig, tillsammans med någon ut vår erfarna och kunniga personal.

Kostnad Bikefitting:

Steg 1. 1500kr (30min-1h)
Steg 2. 2500kr (1h-1,5h)

I alla cykelköp över 20.000 ingår både steg 1 och steg 2.

Kristianstad

I Kristianstad är du välkommen till oss på Tegelbruksvägen 13. Här möts du av en cykelbutik med den genuina känslan av cykelfabrik, då lokalen även inhyser vår egna cykelfabrik på 2000 kvm. I fabriken handbygger vi alla våra DeGaVi cyklar, som du sedan hittar i ute i våra butiker både i Kristianstad och Lund. I butiken hittar du tillbehör, cykelkläder och delar till din cykel.

Cykelaffären slog upp portarna 2002 och har sedan dess utökats till både verkstad, ett cykelmärke och cykelfabrik. Någon vi är helt unika med att husera under samma tak. På vår stora cykelverkstad/montering arbetar utbildade mekaniker och personal som har varit med från start. Vi är alltid redo att hjälpa dig med din cykel, vare sig du vill laga en punktering, serva din dämpare eller få hjälp med växlarna.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när det passar just dig, är du välkommen att boka tid. Vi tar självklart  även emot drop-in i mån av tid.

Vår butik är välbesökt och vi strävar efter att ge alla våra kunder den bästa av service. Det kan ibland innebära lite längre väntetid. För att vi på bästa sätt ska kunna ge dig all tid just du behöver, är du välkommen att tid för boka personlig shopping. Då går vi i lugn och ro igenom dina behov och önskemål för att säkerställa att du kommer hem med den DeGaVi cykel som passar dig alldeles perfekt.

På DeGaVi i Kristianstad erbjuder vi även Bikefitting. Det innebär att vi mäter och ställer in din cykel efter dina mått och behov. I Kristianstad utför vi Bikefitting enligt “steg 1.” Du är välkommen att boka tid för Bikefitting med någon ur vår duktiga personal. Då går vi i lugn och ro igenom dina behov och önskemål för att säkerställa att du kommer hem med det som är precis rätt för dig. Vill du utföra en ännu mer noggrann Bikefitting enligt det mer avancerade “steg 2” ber vi dig kontakta vår butik i Lund.

Kostnad Bikefitting:

Steg 1. 1500kr (30min-1h)

I alla cykelköp över 20.000 ingår Bikefitting.