När det är viktigt att ni syns

Företagscyklar är perfekta för att synas lite mer. Om ert företag är i behov av cyklar har vi inga begränsningar vare sig det gäller stora eller små beställningar. Vi är flexibla och serviceinriktade. Cyklarna har vi handbyggt sedan starten år 2002 i Kristianstad. Därefter har vi utvecklat och förfinat vår verksamheten för varje år. Vi har en modern monteringsplats för cyklarna och vår egen pulverlackerings-anläggning, allt under samma tak. Vi jobbar uteslutande med ramar i aluminium och alla övriga detaljer är testade för att hålla länge. Genom att bygga våra cyklar själva möter vi marknadens krav på cyklar som är lätta, inte rostar samt håller i många år. Dessutom bygger vi våra cyklar med en stor dos passion och cykelkärlek!

Vår erfarenhet, er komfort

Vi har många års erfarenhet av att arbeta med företagscyklar. Vi levererar hög kvalitet och en stor del av försäljningen har skett genom nöjda kunders rekommendationer till andra företag. Vi tar vårt hantverk på stort allvar och ser personligen till att göra allt för att våra kunder ska vara nöjda, även efter köpet.

Hållbarhet

Vi bygger cyklar som ska hålla länge. Därför använder vi oss av delar som t.ex. ramar i aluminium, rostfria skruvar, rostfria skärmar, och andra delar som vi kan stå för håller i många år. Det ger den bästa reklamen för ert företag!

Med eller utan växel

Vi erbjuder cyklar med antingen noll, tre, eller sju växlar. Alla utrustade med fotbroms bak, handbroms fram och pålitliga Nav från Shimano. Som standard bygger vi cyklarna med navdynamo men det går även att få dem utan. Ni bestämmer helt enkelt själva vad som passar era önskemål och behov!

 Vacker och extra komfort

Om ni vill slå på riktigt stort erbjuder vi även en ännu lyxigare cykel med lädersadel, läderhandtag och pakethållare fram i form av en vacker träback.

Unika färger

Då vi har en egen pulverlackerings-anläggning och kan vi erbjuda riktigt flexibla lösningar gällande färgsättning av era cyklar. Det går alltså att få en cykel som är helt unik i färgsättning i företagets egna färgkoder. Prova själv hur snygg din cykel blir i firmans färg i vår toppmoderna färgväljare.  För prisuppgifter var vänlig skicka ett mail eller ring oss på 046-2118802