Jobba här

Jobba i vårt team!

På DeGaVi jobbar vi utifrån höga och utmanande mål inför för framtiden. Vi söker dig som har ett stort driv och vill vara med på vår spännande resa. Du är en initiativrik och inspirerande person med mycket energi och engagemang. Du har ett brinnande intresse för cyklar och för en aktiv livsstil. Du är målinriktad och arbetar framgångsrikt med hjälp av en tydlig kundfokus och kan arbeta självständigt med reparationer och service av standardcyklar, elcyklar, motions – och racer. Du är även trygg med att röra dig ute i butiken och interagera med våra kunder.

Vi söker en person som vågar tänka annorlunda och vågar testa nya lösningar samt älskar att ge god service. Du har ett avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendegivande. Viktigt är att du förstår dig på kundens behov och arbetar för att få fram en lyckad lösning.

För att lyckas i rollen så bör du ha erfarenhet som cykelmekaniker. Vara glad och positiv, serviceinriktad, noggrann och snabb. Du måste kunna arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och har en vilja och förmåga att ta ansvar.

Arbetsuppgifter:
– Försäljning
– Reparationer

Du har:
– Erfarenhet av försäljning
– Erfarenhet av cykelreparationer allt från Shimano Nexus till Shimano Di2 system samt av hydrauliska skivbromsar.

Cykelmekaniker
Lund
Cykelmekaniker
Kristianstad